Сторінки

Сторінки

Сторінки

середа, 19 лютого 2020 р.

З чого починається патріотизм…


Наш видатний земляк, педагог Василь Сухомлинський стверджував, що «патріотизм починається з колиски» і наголошував на тому, що «…найважливіша риса справжнього патріота – особиста зацікавленість у долі Вітчизни, почуття особистої причетності до всього, що діється на рідній землі». 
Таку благородну мету  – формування в учнів різнобічних знань про Україну, виховання патріотизму, любові до Батьківщини, глибокої поваги до держави, її історії, традицій, пізнання культури українського народу, краси й самобутності української мови – ставлять організатори Всеукраїнського конкурсу з українознавства «Патріот», що вже 11 років поспіль проходить  в Україні.
19 лютого 2020 року у Созонівському  НВК 11 здобувачів освіти 5-го, 7-го та 11-го класів  узяли участь у цьому заході (координатор конкурсу: учитель української мови і літератури С.В. Щербина). Завдання були цікавими, веселими та доступними дітям із різним рівнем підготовки. Вони містили запитання з таких шкільних предметів: української мови та літератури, історії,  географії, українознавства та відображали різнобічну інформацію про нашу країну.
Усі учасники конкурсу одержать сертифікати та сувеніри, а найкращі  – призи. Та найголовніше – поглиблять свої знання про рідний край!
С.В. Щербина, учитель  української  мови і  літератури 
Созонівського  НВК, координатор конкурсу «Патріот»

Немає коментарів:

Дописати коментар