вівторок, 25 лютого 2020 р.

Українська – це модно! Українська – це круто! Єдиній і рідній мові – бути!


Традиційно в лютому  в Созонівському НВК проходить тиждень рідної мови.
    На  відкритті тижня старшокласники розповіли про свято рідної мови, яке за рішенням ЮНЕСКО відзначають 21 лютого всі народи Землі. Рідне, материнське слово для кожного є оберегом. Воно таїть у собі надбання віків, пам'ять усього народу, оберігає й передає всі виміри духовних скарбів поколінь. Урочисто учні  промовляли слова : «Споконвіку було слово, і Слово було у Бога, Слово було Бог! Свята година молитви і сповіді встає з чистоти матінки-землі і пречистого світла батька-неба – і зоріє в тому сяйві українська душа, і являє молитву і сповідь у слові, і шепоче його споконвіків так довірливо-тихо, що слово з України чути на весь світ».
Урочистості продовжив  мовний квест «Українська – це модно! Українська – це круто! Єдиній і рідній мові – бути!», філологічний водевіль «У тенетах суржику», де учасники показали свої знання з рідної мови. У фойє школи розмістилася  художня галерея  «Кращої, ніж рідна, мови не буває».
Боярко В.В., учитель української мови та літератури



1 коментар:

  1. As claimed by Stanford Medical, It is indeed the ONLY reason women in this country get to live 10 years longer and weigh 19 KG lighter than we do.

    (And realistically, it really has NOTHING to do with genetics or some secret exercise and EVERYTHING to do with "HOW" they are eating.)

    P.S, What I said is "HOW", and not "what"...

    CLICK this link to reveal if this quick questionnaire can help you unlock your real weight loss potential

    ВідповістиВидалити